راهنمای جامع ویزای عمان

راهنمای جامع ویزای عمان

عمان یکی از کشورهای حاشیه دریای عمان است و کلیه شهروندان ایرانی که قصد سفر به آن را دارند، باید قبل از سفر اقدام برای دریافت ویزای این کشور کنند. برای این کار کافی است تا شخص مسافر، وکیل یا نماینده (آژانس‌های مسافرتی) مسافر جهت اخذ ویزای عمان با در دست داشتن مدارک اقدام به اخذ ویزای این کشور نمایند. لازم به ذکر است که جهت دریافت ویزای توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست، ولی برای ویزا‌های تجاری و کاری قوانین متفاوت است.

ویزای عمان شرح خدمات
انواع ویزا ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی، ویزای کار، ویزای ازدواج و ویزای ترانزیت
مراحل صدور ویزا ویزای یک ماهه به‌صورت فرودگاهی یا آنلاین و سایر موارد ازطریق سفارت
وقت سفارت ندارد
مصاحبه و انگشت‌نگاری ندارد
مدارک لازم برای صدور ویزا گذرنامه دارای اعتبار، شناسنامه، عکس، چک ضمانت، نامه درخواست آژانس، رزرو هتل و بلیط هواپیما
مدت زمان لازم برای صدور ویزا ویزاهای عادی هفت تا ۱۰ روز کاری و ویزاهای فوری چهار تا پنج روز کاری
سفارت/ کنسولگری دارد
در تاریخ هجدهم اردیبهشت سال ۱۳۹۷ سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسقط موافقت سلطنت عمان با اعطای روادید فرودگاهی به اتباع ایران را اعلام کرد. طبق این توافق از این پس اتباع ایرانی می‌توانند به‌صورت آنلاین یا به هنگام ورود به فرودگاه مسقط، روادید یک ماهه این کشور را دریافت کنند.

 

ویزای عمان

انواع ویزای عمان
ویزای عمان برای شهروندان ایرانی به‌صورت ویزای توریستی، ویزای تجاری و ویزای ترانزیت صادر می‌شود. ویزاهای توریستی و تجاری ممکن است به‌صورت عادی یا فوری صادر شوند.

ویزا عادی ۱۰ روزه
ویزا فوری ۱۰ روزه
ویزا عادی یک ماهه
ویزا فوری یک ماهه
همچنین، ویزای ترانزیت عمان برای شهروندان ایرانی حداکثر برای مدت سه روز صادر می‌شود تا بتوانند ازطریق خاک عمان به مقصد اصلی خود سفر کنند. البته شهروندان ایرانی می‌توانند انواع دیگری از ویزاهای عمان مانند ویزای تحصیلی، ویزای کار، ویزای ازدواج و… را نیز از سفارت عمان در تهران درخواست کنند.

نکته‌ها
اعتبار ورود کلیه ویزاها سه ماه و یک‌بار ورود است.
خروج تنها از ایران و از مرز هوایی صورت می‌گیرد.
درخواست ویزای عمان باید شامل نام و نام خانوادگی مسافران و تاریخ ورود و خروج به عمان باشد.
ویزای عمان

مدارک لازم برای درخواست ویزا
اسکن صفحه اول پاسپورت (پاسپورت مسافر باید حداقل شش ماه اعتبار از زمان ورود داشته باشد.)
اسکن صفحه اول شناسنامه
دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
چک ضمانت بازگشت
درخواست آژانس یا شرکت روی سربرگ با مهر و امضاء
رزرو هتل
بلیط هواپیما
مدت زمان لازم برای صدور ویزا
صدور ویزاهای عادی هفت تا ۱۰ روز کاری و ویزاهای فوری چهار تا پنج روز کاری طول می‌کشد.

ویزای عمان

سفارت عمان در ایران
نشانی: تهران، خیابان آفریقا، کوچه تندیس، پلاک ۱۲

تلفن: ۲۲۰۵۶۸۳۱ (۰۲۱)

ساعت کاری سفارت: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ بعدازظهر (شنبه‌ها و یکشنبه‌ها امکان تغییر ساعت کاری وجود دارد.)

 

منبع : زومیت